CHINEES INDISCH RESTAURANT KAM FAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2513 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant Kam Fat. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 7:23 het eten was lekker zewaren allemaal tevrede
17 jun 2024 om 7:47 Het eten werd zelfs 10 min. voor tijd bezorgd. Prima
14 jun 2024 om 21:53 Lekker maar niet heel warm meer, had nog heel even nodig in de magnetron.
10 jun 2024 om 19:16 Ik bleef wachten op de bestelling, paar keer gebeld,zeer onvriendelijke dame aan de lijn,die stond te schreeuwen dat het druk was. Tot overmaat van ramp zat de kroepoek er ook niet bij,waar ik toch bijna 5 euro voor heb betaald! Nooit meer!!!!
7 jun 2024 om 20:17 ZOUTIG!!!
7 jun 2024 om 8:12 Top eten. Snel bezorg goed op smaak. Goede porties
5 jun 2024 om 22:16 Gister Loempia en babi pangspek met nasi besteld. Eerste en de laatste keer. Had gevraagd of ze loempia langer willen doorbakken. Was slappe hap. Vet droop er af. En de spek. Was alleen maar vette spek met weing vlees. Nooit meer
3 jun 2024 om 18:31 Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.
2 jun 2024 om 22:21 Klote restaurant en sate te zoutig en moest 2 uren wachten op mijn eten. Bestel hier nooit meer
1 jun 2024 om 20:38 Jammer bezorgen 120 minuten nodig. Ik woon 6 min ervandaan. Jammer van gebrek aan eerlijke open communicatie. Andere restaurants bellen op zodra ze weten dat ze langer dan 30 minuten doen. Aandacht voor klant is 0. Eten is superlekker.
1 jun 2024 om 0:16 goed eten en normale portie
31 mei 2024 om 19:55 We hadden het eten gevraagd te leveren om 17:00! Het kwam 25 minuten later en toen we de bestelling opende hadden we (denk ik) een dubbele portie Pansit Goreng maar geen Pisang Goreng? Dehele bestelling was geweldig lekker maar niet echt warm/krokant