CHINEES INDISCH RESTAURANT KAM FAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2416 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant Kam Fat. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 19:21 Voor het eerst in alle jaren dat ik bij hun bestel een zeer slechte ervaring ik zal nooit meer bij ze eten!! Twee stukken ijzerdraad in me bami, ze willen wel een nieuwe bami geven. Ik eet niks meer van daar. €60 eten wat ik weg kan gooien, doodzonde
3 mrt 2024 om 16:23 Zoals altijd erg tevreden
26 feb 2024 om 14:53 Ik had opmerkingen geplaatst wat ik niet zou lusten,maar kreeg het toch. Ik heb goedr ervaringen met dit restaurant, maar het eten was deze keer behoorlijk koud. Jammet
25 feb 2024 om 22:57 Lekker gegeten
25 feb 2024 om 19:51 Eten goed . Bezorging slecht
25 feb 2024 om 19:08 Zoals gebruikelijk prima
25 feb 2024 om 9:08 Half uur te vroeg bezorgd maar wel weer lekker gegeten ! en daar gaat het om
24 feb 2024 om 21:40 Rijst van nasi was hard Vlees was taai en proefde als het van de dag ervoor was
23 feb 2024 om 9:27 Heerlijk eten, uitstekend op tijd!
21 feb 2024 om 20:45 Lekker en vers nooit teleurstellend
16 feb 2024 om 11:25 De tijd die we hadden aangegeven werd het eten bezorgd. Goed van temperatuur en heerlijk van smaak
15 feb 2024 om 19:55 Twee loempia’s besteld die beide helemaal kapot waren en doordrenkt waren van het vet. Geen aanrader.